O NÁS

    Realitní siť UNITED real & partners vznikla v květnu roku 2008 v Brně, kdy navázala na činnost zakladatele realitní sítě, společnosti FINREKA s.r.o., a společně s dalšími dvěmi partnery začaly podnikat pod touto obchodní značkou. K těmto partnerům se začali postupně přidávat další.

    Členem realitní sítě se může stát každý samostatný realitní makléř či kancelář, která bude mít zájem dodržovat etický kodex, tzn. dobré mravy a právní řád ČR.

    Členství v realitní síti umožňuje jednotlivým partnerům podnikat dál pod vlastním obchodním jménem a na vlastní IČO. Doporučujeme však našim partnerům společně používat název UNITED REAL s názvem jejich kanceláře, pro lepší marketingové zviditelnění.

    Našim partnerům umožňujeme společnou inzerci na realitních serverech placených realitní sítí tak, aby dosáhly k maximálním provozním úsporám při nezbytných nákladech na inzerci.

    Naši členové a partneři jsou společně provázáni on-line díky realitnímu softwaru, který dostane zdarma každý nový člen. Tím může dojít ke společnému sdílení kontaktů na poptávající klienty a vzájemná kooperace mezi partnery po celé ČR. Vše je dobrovolné a rozhodnutí o spolupráci je v kompetenci jednotlivých partnerů.

    Pokud uvažujete o úsporách provozních nákladů na Vaše podnikání v realitách, máte zájem využívat společné celostátní zázemí s ostatními partnery, neváhejte a kontaktujte nás. V naší realitní síti je vítán každý seriozní nový člen.

    Do realitní sítě mohou vstoupit i nováčci v tomto oboru. Je pro ně připravený vzdělávací program Realitní akademie.